Vignettecroatia.com je stranica na kojoj ćete pronaći informacije o novoj e-vinjeti za Hrvatsku. Infrastruktura za pokretanje digitalne vinjete je trenutno u izgradnji. Do tada ćemo vas obaveštavati o najnovijim informacijama.

By purchasing your e-vignette for Croatia online through our platform, you can avoid inconvenient waiting times.

E-vinjeta za hrvatske autoputeve planirana je za 2024. Ostanite sa nama i budite u toku sa najnovijim informacijama!

Vignettecroatia.com je stranica za online kupovinu zvanične vinjete za Hrvatsku. Kupovinom svoje e-vinjete za Hrvatsku online putem naše platforme izbeći ćete bespotrebna čekanja.

Osim toga, možete izbeći i skupe kazne ukoliko slučajno vozite kroz Hrvatsku bez vinjete. Proces naručivanja traje samo nekoliko minuta, a vinjeta će isto tako brzo biti isporučena u vaše e-mail sanduče.

Takođe vas vodimo kroz proces naručivanja korak po korak. Uvek smo na raspolaganju da vam pomognemo i posavetujemo ako niste sigurni koju vinjetu da kupite za određeni period putovanja, jer bolje od svih razumemo koliko je važno da se dobro pripremite za odmor ili poslovno putovanje. Ako imate bilo kakvih pitanja o putarini u Hrvatskoj, rado ćemo vam pomoći putem e-pošte ili telefona.

Naše digitalne vinjete se obično isporučuju za samo nekoliko minuta.

Our digital vignettes are usually delivered in just a few minutes if you place your order before 1 am.

Kako funkcioniše E-vinjeta za Hrvatsku

Putarine u Hrvatskoj mogu se lako platiti unapred digitalnim putem. Iz tog razloga, novi sistem je idealan ako ne želite da čekate kako bi započeli svoj odmor u Hrvatskoj. Napravili smo pregled svih informacija koje treba da znate o naknadama za putarinu.
Logo of the Croatian Flag

Da li je Vignettecroatia.com pouzdan?

Mi na vignettecroatia.com smo distributeri zvanične e-vinjete za Hrvatsku. Garantujemo da ćete dobiti 100% originalne i važeće vinjete i da ćete odmah nakon kupovine biti registrovani u elektronskom sistemu naplate putarine sa 100% sigurnošću. Na taj način ne morate da brinete ododatnim kontrolama i kaznama.

Kupite vinjetu
We at vignettevroatia.com are your distributors for the official e-vignette for Croatia.

Kupovina digitalne vinjete 2024 za Hrvatsku online

Da bi vaša e-vinjeta bila ispravno kreirana, buće potrebne informacije poput kategorije vozila i perioda putovanja. Nakon ovog koraka biće objašnjen dalji postupak i ostale potrebne informacije o vozilu.

Važne informacije

Kada unosite podatke onlajn, važno je da se uverite da su tačni. Konačnu cenu putarine za autoput sistem će automatski izračunati na osnovu dostavljenih informacija. Dakle, ne morate ništa da uradite osim da tačno navedete sve potrebne detalje, a zatim platite.

Za izračunavanje naknade potrebni su sledeći koraci:
Izaberite kategoriju vozila
Navedite period putovanja
Unesite zemlju u kojoj je vozilo registrovano
Unesite broj registarske oznake
Platite
(Opcije plaćanja: platna kartica, Klarna, PayPal, itd.)

Datumi i planovi

Projekat izgradnje infrastrukture u potpunosti je finansiran Nacionalnim planom izgradnje i otpornosti. Očekuje se da će završetak projekta koštati 66 miliona evra.

K1-K2 2023

Poziv na tendere

K3-K4 2023

Ocena dostavljenih planova

K1-K3 2024

Izgradnja infrastrukture

K4 2024

Uvođenje sistema e-vinjeta

Preporučuju